Select Page

MENU WAJIB YANG MESTI DICUBA!

Masakan Warisan Asli Negeri Sembilan

Kami menyediakan Daging Batang Pinang yang disalai khas untuk pelanggan kami yang inginkan masakan gulai cili api yang Pekat dan Enak sekali.

Menu Western

Lamb/Chicken Grill, Daging Perap Bakar, Spagethhi Carbonara/Bolognese , Sizzling, Meatball, Mushroom Soup dan banyak lagi.

Talapia/Siakap

Ikan Talapia/Siakap Hidup GRED A juga kami sediakan samaada Bakar, Tiga Rasa dan juga Steam Llimau adalah antara makanan yang menjadi pilihan setiap kali pelanggan datang ke restoran kami.

Kambing Perap Bakar(Marinated) dengan perapan yang lama dicicah pula dengan Kuah Asam dijamin Sedap dan Enak.

Ikan Talapia dan Siakap Hidup, Segar GRED A yang disiang tanpa dibasuh dengan air limau dan tiada Bau Hanyir! Semestinya Sedap. Bakar? Steam Limau? 3 Rasa? Goreng Berlada? YA Semestinya ADA!

Baung Salai

Daging, ikan baung, keli dan talapia yang disalai selama 2-4 Jam semestinya sangat sedap! Kami hanya memilih Daging Batang Pinang yang Lembut tanpa lemak semestinya menjadi kegilaan orang ramai. 

EXTRA SERVICE

Kami menyediakan pelbagai servis seperti kambing golek, Delivery, Katering dan pelbagai lagi. Anda boleh terus hubungi kami untuk maklumat lanjut.

KAMBING GOLEK
KATERING

EVENT

Dinner
Majlis Perkahwinan
Majlis Keramaian

VVIP KAMI YANG SELALU KE SINI

BIKERS JUGA ADA !

APA KATA MEREKA?

"Untuk saya yang pertama kali ingin merasakan daging kambing, saya jatuh hatilah pada gigitan pertama sebab daging yang sedap, lembut dengan kuah asam, memang terbaik lah!"
En Sham (pelanggan)
Johor
“Tempat yang disediakan pun sangat selesa, makanan sedap terutamanya kambing bakar memang perapan terbaik. Staff di kedai yang sangat membantu. Memang tak boleh lawan mana mana kambing bakar yang saya pernah makan sebelum ni."
Bro Faizal (pelanggan)
Banting

CARI KAMI

Lokasi

Lot 1, Batu 6, Jalan Jelebu,
71770 Seremban, Negeri Sembilan

Hubungi Kami

+6 06 763 2737
+6 018 576 5517
+6 019 227 6685

Waktu Operasi Kami

Ahad – Khamis 
(4.30 ptg – 11.30 mlm)

Jumaat 
(4.30 ptg – 2.30 pagi)

Sabtu
(4.30 ptg – 1.30 mlm)

Email : dpantai@greenisland.com.my

MAHU JADI YANG PERTAMA UNTUK TAHU UPDATE TERKINI D'PANTAI?